Bij Hajime wordt je verenigingslid. Als lid mag je meedoen aan alle activiteiten die de budoclub organiseert, die voor jouw leeftijd geschikt zijn.
Meerdere malen per jaar organiseren wij voor de jeugd leuke activiteiten zoals een kinderdisco, wedstrijden en andere leuke dingen. Voor de senioren betekent dit dat zij aan alle sportdisiciplines mee kunnen doen.

De kosten voor 2024:

Tuimeljudo 2,5 t/m 4 jaar: 
€44,00 per kwartaal
€176 per jaar
Junioren (tot 16 jaar) :
€54,50 per kwartaal
€218 per jaar
Senioren (vanaf 16 jaar):  
€60,50 per kwartaal
€242 per jaar

 

De contributie mag per kwartaal worden voldaan door middel van automatisch incasso of toegezonden factuur.Ook is betaling met de AlkmaarPas of via een regeling met het Jeugdfonds Sport en Cultuur mogelijk.

Proeflessen

Bij Hajime ben je van harte welkom om twee weken lang geheel vrijblijvend, gratis proeflessen bij te wonen. Indien voorradig is het mogelijk dat voor deze periode een trainingspak ter beschikking wordt gesteld. Ook hebben wij boken en jo te leen voor de lessen.

Inschrijving

Inschrijving als lid kan altijd bij één van de trainers of bestuursleden, door middel van ons inschrijfformulier. Wij maken je als judoka dan ook gelijk lid van Judobond Nederland. Iaidoka kunnen zich zelf aanmelden bij de Nederlandse Kendo Renmei.

Tegen gereduceerde prijs kunnen via de vereniging judopakken, banden en slippen worden aangeschaft.

Opzegging wordt gedaan door een bericht te sturen aan het adres te vinden zijn op onze contactpagina.
De opzegging dient één maand voor de start van het nieuwe kwartaal binnen te zijn (1 januari, 1 april, 1 juli, 1 oktober). Er wordt geen restitutie van het eerder betaalde lidmaatschapsgeld gedaan.
Het wijzigen van het lidmaatschap van de JBN moet door het lid zelf worden gedaan. Dit kan door een email te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.